BBQ-Boot

Gemak, luxe, natuur, bbq en dobberen tegelijk? Dat kan met onze unieke BBQ-Boot, die als een verlengstuk van het terras aan ons Ibiza strand vastligt. U heeft een uitzicht op ons strand en aan de andere kant ziet u een stuk ongerepte natuur van de Zevenhuizerplas. In het midden van de boot staat een volwaardige barbecue, waardoor u een heerlijk stukje vlees of vis kunt bereiden. U kunt zorgeloos genieten van uw maaltijd op het water en tevens gebruik maken van de faciliteiten van Beachclub7.

BBQ – Boot* €39,50 p.p. Vanaf 4 pers. Max 8 pers. per BBQ-Boot, 3 uur genieten op de boot en dobberen op de plas, diverse soorten vlees, salade, stokbrood, smeersels, sauzen, (excl. consumpties)
Lunch – Boot* €34,50 p.p. Vanaf 4 personen, 3 uur genieten op de boot en dobberen op de plas, vers afgebakken broodjes, gerookte zalm, diverse soorten kaas en vleeswaren, vruchtensap, melk, koffie/thee, vers fruit.
BBQ Boot incl. drank* €52,50 p.p. Vanaf 4 pers. Max 8 pers. per BBQ-Boot, 3 uur genieten op de boot en dobberen op de plas, diverse soorten vlees, salade, stokbrood, smeersels, sauzen, bier, fris, wijn
 *Wij bestellen onze verse producten voor de BBQ bij onze leverancier. Daarom vragen wij u om minimaal 5 dagen van te voren een reservering te maken voor een BBQ boot.

 

Helaas moeten wij u mededelen dat de BBQ boten dit seizoen door omstandigheden NIET operationeel zijn. Daardoor zijn ze in het seizoen van 2018 niet te reserveren.

Indien u reeds een reservering heeft gemaakt voor een BBQ boot, dan kunnen we dat omzetten in een andere activiteit of uw reservering kosteloos annuleren. Onze excuses voor het ongemak.  Indien u vragen heeft, kunt u op onze contact pagina hier terecht.