Wij zijn momenteel bezig met het upgraden naar een nieuw platform. Hierdoor kan onze site mogelijk niet goed werken. U kunt altijd contact opnemen via info@lake7.nl of 010 420 11 15

Activiteiten

Feesten

Faciliteiten

Contact

Beachbar

Het privé strand van Rotterdam!

Beachclub7.nl
Beachclub7 is een beachclub met een privé strand bij Lake7 aan de Zevenhuizenplas. Op dit strand kunt u genieten van een prachtig uitzicht met alle rust om u heen. Aan de beachbar kunt u drankjes en hapjes bestellen, die vervolgens naar u toe worden gebracht. U kunt Beachclub7 ook exclusief voor uw bruiloft, privéfeest of evenement afhuren. Alles kan!

Ga naar onze speciale Beachclub7 pagina

Beachclub7.nl
Zeilen Het huidige aanbod van Lake7 o.a. tennis, bowlen, kegelen, bbq boats, Beach Club, is onlangs uitgebreid met zeilen. In combinatie met Lake 7 Sailing & Boatrental kan er onder begeleiding gezeild worden op de Zevenhuizerplas. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een zeilboot te huren. Gezellig met het gezin of een leuk teamuitje, zeilen is een groot avontuur en nu beschikbaar bij Lake7. Bekijk Zeilen Qrafter Loungeboten Het huren van een Qrafter is ideaal voor gezin, groep en zakelijk gezelschap. Varen met de stabiele en robuuste Qrafter loungeboot is erg gemakkelijk en je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Loungen op de comfortabele loungebanken, chillen op het zonnedek, pootjebaden achterop het zwemplateau of speel kapitein en neem plaats achter het stuur. ‘Een privé beachclub op het water’, zo is de Qrafter-beleving het beste te omschrijven. Dit is het nieuwe varen en wij vinden dat jij dit moet ervaren! In enkele stappen heb je een Qrafter gehuurd en staat jou niets in de weg om een onvergetelijke dag op het water te beleven. Het huren van een boot is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bekijk Qrafter Loungeboten Teamuitje

De inhoud van een teamuitje varieert aan de hand van wat de doelstelling is, die je wilt bereiken met het uitje. Is het praten over het werk in een andere setting, tijdens een diner bijvoorbeeld? Of wil je aan de slag met teambuilding en elkaar eens leren kennen op een heel ander vlak? Of gewoon even uitblazen en ontspannen na een intensief jaar? Wij kunnen je hiermee helpen. 

Met een leuk teamuitje leren de collega’s elkaar beter kennen en dit kan een positief effect hebben op de sfeer. Wij denken met jullie mee om samen een origineel afdelingsuitje organiseren. Daarna en tussendoor kun je gezellig napraten met een drankje tijdens een diner, lunch of BBQ.

Bekijk Teamuitje