Lake7 is weer gedeeltelijk open, lees meer Reserveer nu

Activiteiten

Feesten

Faciliteiten

Contact

Morgen Feest

Dé beach hotspot van de regio Rotterdam!

Tickets

Vertrouwd bij Beachclub 7, dé beach hotspot van de regio Rotterdam en Zevenhuizen. Morgen events is uiteraard weer aanwezig tijdens een mooi en gezellig zomerseizoen bij Beachclub7. Een ambiance met een intieme sfeer die we creëren op deze unieke plek aan het water met het zand tussen je tenen! De BBQ gaat aan, de cocktails worden op smaak gebracht en je kunt genieten van een heerlijke line-up met de fijnste house tunes! Zo is het altijd een goede MORGEN bij ons ;-) Wil je meer foto's zien? Klik hier.

Haal nu je tickets voor het volgende Morgen Feest!

Tickets
Teamuitje

De inhoud van een teamuitje varieert aan de hand van wat de doelstelling is, die je wilt bereiken met het uitje. Is het praten over het werk in een andere setting, tijdens een diner bijvoorbeeld? Of wil je aan de slag met teambuilding en elkaar eens leren kennen op een heel ander vlak? Of gewoon even uitblazen en ontspannen na een intensief jaar? Wij kunnen je hiermee helpen. 

Met een leuk teamuitje leren de collega’s elkaar beter kennen en dit kan een positief effect hebben op de sfeer. Wij denken met jullie mee om samen een origineel afdelingsuitje organiseren. Daarna en tussendoor kun je gezellig napraten met een drankje tijdens een diner, lunch of BBQ.

Bekijk Teamuitje
Zeilen Het huidige aanbod van Lake7 o.a. tennis, bowlen, kegelen, bbq boats, Beach Club, is onlangs uitgebreid met zeilen. In combinatie met Lake 7 Sailing & Boatrental kan er onder begeleiding gezeild worden op de Zevenhuizerplas. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een zeilboot te huren. Gezellig met het gezin of een leuk teamuitje, zeilen is een groot avontuur en nu beschikbaar bij Lake7. Bekijk Zeilen Qrafter Loungeboten Het huren van een Qrafter is ideaal voor gezin, groep en zakelijk gezelschap. Varen met de stabiele en robuuste Qrafter loungeboot is erg gemakkelijk en je hebt hier geen vaarbewijs voor nodig. Loungen op de comfortabele loungebanken, chillen op het zonnedek, pootjebaden achterop het zwemplateau of speel kapitein en neem plaats achter het stuur. ‘Een privé beachclub op het water’, zo is de Qrafter-beleving het beste te omschrijven. Dit is het nieuwe varen en wij vinden dat jij dit moet ervaren! In enkele stappen heb je een Qrafter gehuurd en staat jou niets in de weg om een onvergetelijke dag op het water te beleven. Het huren van een boot is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Bekijk Qrafter Loungeboten